Myklebust Verft har fått ny toppsjef

Kristin Hide Truelsen er ansatt som daglig leder ved Myklebust Verft.

Ny daglig leder ved Myklebust Verft, Kristin Hide Truelsen.
Ny daglig leder ved Myklebust Verft, Kristin Hide Truelsen.Foto: Myklebust

Kristin Hide Truelsen blir ny daglig leder ved Myklebust Verft. Det opplyser verftet om i en pressemelding mandag.

Truelsen, som kommer fra stillingen som verftsleder i Brunvoll Volda, starter i den nye lederjobben i august.

– Jeg ser virkelig frem til å komme på plass. Myklebust har en god posisjon i markedet, innenfor både nybyggingsaktivitet, ombygginger og vedlikehold. Myklebust har en svært erfaren og kompetent organisasjon, og det blir en glede å få lede en virksomhet, og et lag, som er blant verdens beste skipsbyggere, sier Truelsen i meldingen.

Kombinasjonsverftet Myklebust leverer nybygg, ombygginger, reparasjoner og service til kunder innen passasjer, offshore service, fiskeri og oppdrett.

– Kristin kjem til Myklebust med bred erfaring innen maritim næring, og har arbeidet med prosjekt både nasjonalt og internasjonalt, sier styreleder Per-Christian Kroepelien Lillebø, ved Myklebust Verft.

Truelsen har en mastergrad i teknologiledelse, samt lang ledererfaring bak seg, opplyses det. Blant annet 15 års fartstid fra ABB sin avdeling i Ulsteinvik, der Truelsen senest var prosjektleder.

– Vi ser det også som en stor styrke at Kristin har relevant erfaring fra verftsnæringen. Hun startet sin karriere som sveiser ved Ulstein Verft, og har i tillegg vært ansatt nettopp på Myklebust, som produksjonsplanlegger tidlig på 2000-tallet, sier Lillebø.

I januar ble det klart at tidligere verftssjef Lars Conradi Andersen, tiltrådte som ny toppsjef i Rem Offshore.

Leiv Sindre Muren er i dag konstituert daglig leder. Han fortsetter i sin tidligere rolle som økonomi- og finanssjef, når Truelsen er på plass.

(Copyright)
Publisert 24. April 2023, kl. 13.38Oppdatert 24. April 2023, kl. 13.48