Toppsjefen i Ulstein Group går av

Det er Cathrine Kristiseter Marti som nå takker for seg etter tre år i Ulsteinvik-konsernet. Inn kommer ny leder med svært relevant erfaring.

Avtroppende konsernsjef i Ulstein, Cathrine Kristiseter Marti.
Avtroppende konsernsjef i Ulstein, Cathrine Kristiseter Marti.Foto: Ulstein

Konsernsjefen i Ulstein Group, Cathrine Kristiseter Marti, har valgt å forlate sitt verv til fordel for en ny mulighet utenfor konsernet, melder gruppen i en pressemelding.

Marti har totalt vært ni år i selskapet, de siste tre som toppleder.

Årsresultatet i konsernet har gjennom årene gått fra -43 millioner kroner i 2020 til positive 15,3 millioner i 2021. Fjoråret havnet imidlertid bakpå, med -22 millioner kroner, samtidig som driftsinntektene hadde styrket seg fra året før. I 2021 lå disse på 18,8 millioner kroner, mens tilsvarende tall for 2022 var 21 millioner kroner.

– Vi vil takke Cathrine for innsatsen hun har lagt ned i Ulstein gjennom ni år, først som finansdirektør og de siste tre årene som konsernsjef, og vi ønsker henne alt det beste fremover, sier Tore Ulstein, styreleder i Ulstein Group.

Gunvor Ulstein tar over rattet i Ulstein-gruppen.Foto: Ulstein

Tidligere konsernsjef, Gunvor Ulstein, blir konstituert konsernsjef fra 29. november 2023.

Hun har over 22 års erfaring som konsernsjef og representerer den tredje generasjonen i det familieeide selskapet. Selv forlot hun stillingen i 2020, men har vært til stede i systemet gjennom styreposisjoner og som styreleder i Ulsmo, majoritetseieren av Ulstein Group.

Ulstein har i skrivende stund en ordrebok på fem nybygg, fire CSOV-skip og en kabellegger, og har et omfattende ettermarked- og serviceprogram.

(Copyright)
Publisert 29. November 2023, kl. 12.53Oppdatert 29. November 2023, kl. 13.01