Hareid Group og Myklebust bygger om fartøy

Hareid Group har sikret en ny kontrakt med Myklebust Verft AS for levering av komplette elektroinstallasjoner og elektrointegrasjon til konstruksjonsfartøy.

Hareid Group har sikret en ny kontrakt med Myklebust Verft AS for levering av komplette elektroinstallasjoner og elektrointegrasjon for ombygging av fartøyet MV Island Condor.
Hareid Group har sikret en ny kontrakt med Myklebust Verft AS for levering av komplette elektroinstallasjoner og elektrointegrasjon for ombygging av fartøyet MV Island Condor.Foto: Myklebust verft

Det er snakk om en ombygging av fartøyet MV Island Condor, som er eid av rederiet Island Offshore AS.

– Vi er svært fornøyde med å ha sikret oss denne viktige kontrakten ved Myklebust Verft, sier daglig leder i HG Teknikk AS, Tor Marthin Sørli, i en pressemelding.

MV Island Condor skal bygges om fra forsyningsfartøy til konstruksjonsfartøy og ombyggingen omfatter blant annet forlenging av fartøyet i midtseksjonen, montering av offshorekran, helikopterdekk og ROV-hangar, samt en større batteripakke.

Hareid Group skal i tillegg til elektroinstallasjon levere ombygging av hovedtavler, ROV-tavler, nytt brannalarmsystem, nytt kameraovervåkningssystem og utvidelse og oppgradering av eksisterende systemer.

– Større ombyggingsprosjekter er et viktig markedssegment for oss i tillegg til nybyggingsprosjekt og mindre serviceoppdrag og produktleveranser. Kontrakten skal leveres i parallell med andre prosjekter ved lokale verft og er med på å sikre aktiviteten vår i 2024, sier Sørli.

(Copyright)
Publisert 21. February 2024, kl. 05.34Oppdatert 21. February 2024, kl. 05.34