Kystrederiene nådde målet om 50 prosent kvinner i styret

Kystrederiene har gjort endringer i sitt styre. Målet med å ha 50 prosent kvinner er nå på plass.

Nytt styre i Kystrederiene: Fremme fra venstre: Siv Ingerid Østervold, Mary Ann Mostraum og Kristin Sugustad. Bak fra venstre: Even Torsson Remøy, Tanja Elisabeth Hoel og Oskar Grimstad. Nils Tore Øpstad Melingen og KåreMålvær var ikke tilstede.
Nytt styre i Kystrederiene: Fremme fra venstre: Siv Ingerid Østervold, Mary Ann Mostraum og Kristin Sugustad. Bak fra venstre: Even Torsson Remøy, Tanja Elisabeth Hoel og Oskar Grimstad. Nils Tore Øpstad Melingen og KåreMålvær var ikke tilstede.Foto: Kystrederiene

Kystrederienes er en arbeidsgiver- og interesseorganisasjon innenfor nærskipsfarten.

Etter årets generalforsamling i Kystrederiene er det klart at Siv Ingerid Østervold er valgt som nytt styremedlem for segmentet tankfartøy.

Foruten Østervold, som er et nytt tilskudd til styret, ble øvrige styremedlemmer som var på valg, gjenvalgt. Styreleder i Kystrederiene, Oskar Grimstad, er svært fornøyd med valget.

– Styremedlemmene i Kystrederiene har alle svært god kompetanse og erfaring innenfor sine segment, noe som sikrer bredde og kontinuitet. Samtidig er vi svært stolte over at Kystrederienes styre nå består av 50 prosent kvinner, uttaler Oskar Grimstad i en pressemelding fra organisasjonen.

Grimstad går nå inn i sin sjette periode som styreleder i Kystrederiene.

(Copyright)
Publisert 5. June 2024, kl. 08.33Oppdatert 5. June 2024, kl. 08.33