Tips oss


Hittil i år har Kystens Næringsliv rundet en halv million unike brukere. I påsken kan du lese noen av de sakene som ble mest lest.

I vinter kjørte vi en serie artikler om trakassering til sjøs. Hvorfor er det slik at kvinner som jobber på sjøen blir plaget av eldre menn? Hva feiler det folk?

I flere artikler snakket vi med kvinner som har blitt plaget, og «Helsesista» som fortalte om sine erfaringer med unge mennesker og hva de har opplevd til sjøs.

Mest lest ble saken om Ronja.

På en god andreplass kom «Helsesista». Hun er en kjendis på sosiale medier. Hun fortalte om henvendelser hun hadde fått via Instagram, TikTok og meldinger. Det har rast inn med meldinger om trakasseringer av kvinner til «Helsesista».

Artikkelen om «Helsesista» spredte seg i flere eksterne kanaler. I tillegg ble artiklene pensum hos leverandører av kurs i folkeskikk til havs.

I vinter innførte vi helgelsing. Det er en spalte hvor vi henter opp gamle saker fra arkivet. Den spalten er blitt veldig populær.

Saken om Politiet som tabbet seg litt ut med sine nye politibåter havnet på en tredjeplass av våre mest leste saker – så langt i år. Tusenvis av lesere koste seg med denne saken – og kommentarfeltet kokte over av folk som mente at dette var «årets flaueste nyhet» …

Corvus' økonomisjef ble plutselig rikskjendis da batterigiganten fikk 300 millioner av Toyota. Den japanske giganten har stor tro på batteriselskapet fra Bergen, og har nå valgt å investere stort i selskapet. Økonomisjef Mette ble lest av drøyt tusenvis av brukere.

I februar kunne man se KV Bjørnøya seile rolig rundt i farvannene rundt Bergen. Vi fikk video og helt ferske bilder av fartøyet som viste seg fram.

Kystvaktens stolthet ble delt flittig i sosiale medier.

Takk for at du leser Kystens Næringsliv. Vi er tilbake så det skummer rundt baugen rett etter påske med saker om rederier, verft og underleverandørene.

Kos deg med vårt åpne arkiv. Kanskje du finner gode saker der?

Tips oss