Rekordstor leveranse av 20 RSW-anlegg

PTG har sikret seg avtaler med to verft.

Salgs- og markedsdirektør for marine og industri, Johnny Valle i PTG (til høyre) sier at PTG opprettholder sin høye produksjonsaktivitet ved fabrikken i Malmefjorden fremover. Julian Ramsey, General Manager PTG UK (til venstre).
Salgs- og markedsdirektør for marine og industri, Johnny Valle i PTG (til høyre) sier at PTG opprettholder sin høye produksjonsaktivitet ved fabrikken i Malmefjorden fremover. Julian Ramsey, General Manager PTG UK (til venstre).Foto: PTG

PTG har sikret seg en rekordstor leveranse på 17 RSW-anlegg til Karstensens Skipsverft i Danmark og tre RSW-anlegg til Westcon Yards i Norge.

Et RSW-anlegg er et kjøleanlegg som brukes om bord på blant annet fiskebåter for å holde fisk kald og fersk over lengre tid.

Fisken fraktes levende til land, og skal ha det så rolig og stressfritt som mulig i skipets fisketanker med riktig temperatur.

Nybyggene skal bygges til norske og skotske rederier, og skal leveres på løpende bånd de neste to årene.

Leveransen fra PTG består av totalt 20 RSW-anlegg – avkjølt sjøvann – som produseres ved PTG sin fabrikk i Malmefjorden, i Hustadvika kommune utenfor Molde.

– Vi er veldig stolte av nok en gang å bli valgt av verft og rederier som leverandør av RSW-anlegg. I denne serien av kontrakter er det i tillegg en rekke «nye rederier» som har valgt oss som leverandør til sine fartøy, sier Johnny Valle, salgs- og markedsdirektør for marine og industri i PTG, i en pressemelding.

(Copyright)

Ikke gå glipp av noen nyheter

Kystens Næringsliv har nyhetsbrev. Redaksjonssjef Arvid Steen oppdaterer deg ukentlig på det viktigste som skjer i maritim industri og leverandørnæring.
Meld deg på nyhetsbrevet
Publisert 23. November 2023, kl. 09.07Oppdatert 23. November 2023, kl. 12.14