To milliardkontrakter til rederi

Wallenius Wilhelmsen melder om to store kontrakter med to amerikanske selskaper.

Rederiet Wallenius Wilhelmsen har sikret seg to viktige amerikanske kontrakter i milliardklassen.
Rederiet Wallenius Wilhelmsen har sikret seg to viktige amerikanske kontrakter i milliardklassen.Foto: Wallenius Wilhelmsen

Rederiet har signert to betydningsfulle kontrakter med en ledende global produsent av anleggs- og gruveutstyr, samt med en av de største bilgrossistene i Amerika, melder selskapet i en børsmelding i dag.

Den flerårige fraktkontrakten med det førstnevnte selskapet har en varighet på tre år, med en opsjon for to års forlengelse. Rederiet har ikke gått ut med navn på noen av kontraktspartene.

Kontrakten har en totalverdi på omtrent én milliard amerikanske dollar, basert på forventede volumer over de tre årene.

I tillegg har Wallenius Wilhelmsen nylig signert en flerårskontrakt for frakt med en av de største bilgrossistene i Amerika.

Kontrakten har en verdi på omtrent 200 millioner amerikanske dollar basert på forventede volumer over en toårsperiode.

– De to betydningsfulle flerårskontraktene styrker ytterligere våre eksisterende partnerskap med nøkkelkunder innen tungindustri og bilsektoren. Samtidig får vi forutsigbarhet både for kunden og Wallenius Wilhelmsen, sier Pia Synnerman, Chief Customer Officer hos Wallenius Wilhelmsen.

(Copyright)

Du vil vel ikke gå glipp av noe?

Kystens Næringsliv har nyhetsbrev. Redaksjonssjef Arvid Steen oppdaterer deg ukentlig på det viktigste som skjer i maritim industri og leverandørnæring.
Meld deg på nyhetsbrevet
Publisert 30. January 2024, kl. 10.26Oppdatert 30. January 2024, kl. 10.26