Det fremgår av en melding til Foretaksregisteret.

Selskapet holder til i Sandefjord, og står registrert med fem ansatte. Det ble etablert i 2014, og hadde i 2021 en omsetning på 3,9 millioner kroner. Det året tapte selskapet 4,4 millioner kroner på driften.

– Bakgrunnen for konkursen er at selskapet ikke lyktes med å hente tilstrekkelig kapital for å drive videre. Derfor valgte styret å begjære oppbud, sier bostyrer advokat Kåre Jølberg til Intrafish.

Han sier at selskapet ser ut til å ha rundt 4,8 millioner kroner i gjeld.

– Men det er veldig foreløpige tall, og jeg skal senere i dag og de neste dagene ha møter med styreleder, ansatte og lignende for å få en oversikt over situasjonen, sier han.

Intrafish har så langt ikke fått tak i hverken daglig leder Ola Foyn eller styreleder Tor Norbye.

Utspring fra Vera Tank

På sine nettsider skriver ArcticFlow at deres medarbeidere gjennom 25 år har utviklet systemer for lagring av væsker, og at det har utspring fra Vera Tank.

På nettsiden heter det blant annet:

Vi er en organisasjon med erfarne og dedikerte ingeniører, og vi strekker oss langt for å imøtekomme våre kunders krav og ønsker. Vi er et kompetent team og har en eier med lang erfaring fra leveranser til fiskeri- og oppdrettsnæringen.

I tillegg til å ha levert tankløsninger til fiskeindustrien i mange tiår, er vi nå i ferd med å ferdigstille våre første prosessanlegg og systemer for håndtering av kjemikalier til noen av Norges ledende oppdrettsselskaper.

ArcticFlow leverte blant annet en «slange-i-slange-løsning» som ble solgt under merkenavnet Safety Hose System. Det leverte også anlegg for håndtering av lut (NaOH).

Største eier i selskapet var Helge Rasmussen gjennom sitt Hrh i, som eide 74,49 prosent, ifølge offentlige registre.